en Rexton i na Dori

6:35 Posted In Edit This 0 Comments »

un dia un tauró,en Rexton estava nedant,quan va vorer una donzella nedant tota sola,així que el tauro va pensar que se la podria mengar.Com que no va vorer cap cavallet de mar policía,va nedar sigilosament,però la donzella anomenada Dori va vorer en rexton i va començar a corre,com acababa d'arribar a aquest poble del mediterrani no sabia on podia anar a amagar-se.Derepent una morena va sortir d'un cau i se'n va anar correguent així que va decidir entrar-hi.



Després va vorer que el tauró ja no hi era i va decidir tornar a fora però just en aquell instan el mar es va tornar negre i va vorer un vaixell, que s'atracava a tota velocitat.

Tot just va arribar el vaixell alla dalt,unes xarxes mig foredades i trencades pel pas del temps,baixaren fins l'arena,fina i blanca d'aquella zona;seguit d'aixo moltes veus demanant ajuda es van començar a sentir.

El tauro Rexton estava fora de la cova,esperant que na Dori sortís del cau per anar a buscar ajuda.Na Dori va sortir correguent,i el tauró va aprofitar per agafar-la i en aquell instant una xarxa va caure sobre el tauró ,que pres de la por va demanar ajuda desesperadament.

Na Dori,com era molt bona li va dir que l'ajudaria,i el tauró va entendre el que alló significava;ell l'unic que feia era perseguir na Dori aprofitant-se de la situació,ademés d'haver-hi ésser marins en perill mentres ell no els ajudava.

Va comprendre que no has de fer mai a ningú el que no vulguis que et faixin a tu.

Just després d'aixó les xarxes van sense que na Dori pogués fer res,i mai més va tornar a tenir un accident com aquest ja que va viure molt feliç a la seva roqueta preferida
.