Michael Phelps

6:06 Posted In Edit This 4 Comments »

Michael Phelps,o també anomenat el tauró de Baltimore,va nèixer el 30 de juny de l´any 1985.

De petit jugava a alguns deports típics del seu país,com el beisbol,fútbol americà...
Als set anys va començar a practicar la natació,diuen,que a més de fer aquest esport,per que era el que feien les seves germanes,ho feia perquè no volia sentir discutir al seus pares discutir,que acabarien per separar-se.

El més inèdit,i més difícil de creure,és que al nen li feia por l´aigua,per aixó van pensar que per no posar el cap en l´aigua(cosa que ell no volia de cap de les maneres)practicaria la modalitat d´esquena.

Després de 4 anys,en la piscina on nedava,va començar a enamorar,a Bob Bowman que resultà ser un entrenador de natació.Amb la seva arribada,l´entrenador inicià el precés de extreuren el millor d´aquest singular amfibi,i segueix fent-ho al North Baltimore Aquatic Club.

Ja amb 14 anys va desbancar a tots el nedadors de vint anys!

Això gràcies als durísims entrenaments,en el quals no es queixava mai,Bob bowman el primer que va voler millorar dell va ser la resistència fent-li baixar i pujar durant el màxim de temps les escales d'un estadi de futbol;es clar que necessitava molta energia,i el que ens dona energia és el mengar,aquesta és la seva dieta ''especial'':


DESDEJUNI

_.3 sàndwiches (aparedats) d'ous fregits,formatge,cebes fregides i moyonesa

_.3 ''panquenques'' amb trossos de xocolata

_.1 tuita de 5 ous.

_.3 torrades cobertes de sucre.

_.1 bol de civada de blat de moror

_.2 tasses de cafè.

Això si, sempre a la mateix bar.

ESMORZAR:

_.1/2 Quilo de pasta enriquida.

_.2 sàndwiches de pernil i formatge amb mayonesa.

_. Begudes energizants

SOPAR:

_.1/2 Quilo de pasta enriquida,potser amb salsa carbonara..

_.1 pizza gran.

_.Begudes energizants.

En total 10000 quilories!tante com per alimentar a 5 homes adults;alguns nutricionistes diuen que menjar això no pot ser bo,però els resultats són excelents així que en Michael Phelps seguirà amb aquesta dieta.

Bé esta clar que es una eminència,ho seguiré demostrant.

en l´any 2001 va debutar en les seves primeres olimpíades,les de Sidney,quan només tenia 16 anys.Va obtenir 1 medalla d'or,aixó només va ser el principi perquè després d'això tot va anant encara millorant.

Amb 19 anys ja tenia:tretze vegades el rècord del món,tres un rècord olímpic i divuit vegades un rècord americà;ha set cinc vegades campió mundial.En Atenes va obtenir 6 medalles d'or,i dos de bronze.

En les olimpíades de Beigin va eclipsar,superar al magnífic marck Splitz,compatriota seu,amb vuit medalles d'or,vuit rècords mundials,vuit olímpics i ''NO QUEDANT PRIMER AMB ALGUNES DE LES CARRERES DEBUTADES.

Phelps,quan va acabar secundària va deixar els estudis per dedicar-se a la natació exclusivament.

L'unic ''capritx'' que es permet són:jugar a baloncesto o futbol americà algun dia,un Cadilac que sol ''tunetgar'' i 3 reproductors,ja que li agrada molt la música rap,Emminem..

Es molt humil segon els seus companys,hi a més ho va demostrar estant amb ells a un hotelet mentres li oferien uns dels millors hotels de Pekín.

L´unic inconvenien que trobo que té es que siga Americà.


AlÍCIA,R. RIERA.

4 comentaris:

Isasignes_vidasaludable ha dit...

Molt bé les dues biografies!!!!

Isa

-escaan..* ha dit...

Ali(:
teeeeeq♥

-escaan..* ha dit...

Ali(:
teeeeeq♥

Isasignes_vidasaludable ha dit...

Alicia mira-ho ara, crec que l'enllaç no estava bé.
Si així continues sense poder l'adreça és www.idolspreferits.blogspot.com